Sananda sufletul lui Isus

 Sanat Kumara și Eternul său Frate Sananda

Se spune că atuncâ când Universul a fost creat pentru prima dată, Dumnezeul Creator, Lordul Brahma, a materializat din Infinita sa Conștiință Cosmică, patru fii. Ei au fost numiți Kumara sau Ființele Eterne. Ei nu sunt nici oameni nici zei. Ei sunt Ființe Eterne al căror singur scop este de a aduce Universului Cunoașterea Iluminării. Numele lor este Sanat, Sananda, Sanatana și Sanaka. Dintre acești patru fii, Sanat Kumara și Sananda Kumara au devenit cei mai mari maeștri ai tuturor timpurilor încă de la începutul Creației până la sfârșitul Universului. Ei au studiat cu Krishna și cu Shiva, și au fost primii Maeștri care au predat Meditația și Yoga.

Sanat Kumara nu s-a întrupat niciodată într-o formă umană și a rămas o Ființă Eternă care nu a îmbătrânit niciodată și nu a participat niciodată la lumea karmei. Sanat Kumara este cel mai înalt Maestru și este cunoscut ca și cel mai Iluminat Maestru al Înaltului Consiliu Suprem al celor 144.000 de Maeștri  care supraveghează toate Învățăturile Spirituale ale acestui Univers. El este considerat Maestrul numărul unu al tuturor Învățăturilor Cunoașterii Supreme și a Iluminării.

În schimb Sananda a călătorit peste tot prin acest Univers și s-a întrupat ocazional în diferite lumi pentru a aduce sufletele acelei stele sau planete la Iluminare. Sananda este considerat cea mai înaltă autoritate și întrupare a Iubirii Divine. El este cel mai faimos aici pe Pământ pentru încarnările sale ca Lord Buddha și mai târziu ca Maestrul Isus.

În timpul încarnării sale ca și Isus, El a venit să ne învețe pe noi toți că avem puterea de A CREA și de A VINDECA. Isus a spus "Asemenea lucruri veți face și voi și încă și mai mărețe". El l-a demonstrat pe Dumnezeu prin vindecările sale, crucificarea sa și învierea sa. Pe plan exterior, în lumea materială, el a manifestat calea inițerii.

Învățăturile lui Sananda au fost foarte distorsionate în Biblie, dar unele adevăruri au reușit să transpară. El îi învăța pe oameni că noi toți suntem creați după chipul și asemănarea Creatorului nostru, și că toți avem capacitățile pe care el le-a demonstrat. Ne-a învățat să ne iubim unul pe altul și să ne iertăm dușmanii. Nu ne-a învățat că drumul spre Dumnezeu este numai prin el. Câțiva dintre discipolii săi au învățat cum să-și folosească darurile spirituale ale vindecării și clarviziunii, și există în Biblie povestiri ample despre Ioan, care făcea vindecări și miracole similare.

El, într-adevăr, a venit pe Pământ pentru a crea o nouă religie care ar putea uni omul. Din păcate, biserica creștină a distrus câteva din învățăturile sale. Chemați-l pe Maestrul Isus/Sananda să trezească în inimile voastre Conștiința Christică, care deja arde în inima voastră spirituală ca o flacară mică albă. Cereți ca El să vă asiste în expandarea conștiinței voastre a Conștiinței voastre Christice care stă în interior. Cereți ca El să vă asiste în plimbarea pe calea Divinității pe care și El a parcurs-o acum două mii de ani. Chemați-l să vă vindece inima și să vă trezească propria Scânteie Divină din interior. Și multumiți-i Maestrului Isus pentru sprijin.

Atât Sanat Kumara cât și Sananda Kumara au lucrat cu Pământul încă din vremea Lemuriei. Sanat și Sananda și-au unit din nou eforturile pentru a ne atinge sufletele și a ne ridica conștiința în Lumină. În timp ce Sanat Kumara ne aduce Cunoașterea Supremă, Sananda Kumara ne aduce Iubirea Cosmică. Ei descarcă în mod constant noi învățături și instrucțiuni pentru sufletele noastre în așa fel încât noi să ne putem ridica la Iluminare și să ne oferim cele mai înalte daruri ale noastre oamenilor acestui Pământ.

Noi toți am mai făcut acest lucru și înainte în alte lumi. Am intrat în forme umane pentru a aduce cunoașterea Iluminării în multe alte lumi înainte de a veni pe Pământ. Acum, am fost împreună cu acest Pământ pentru atât de mult timp încât am acumulat mulți nori de karmă și ne-am uitat scopul original de a servi acest Pământ și a aduce toate sufletele la Iluminare. Acesta este timpul pe care l-am așteptat. Sanat Kumara și Sananda lucrează cu mulți alți Maeștri pentru a ne ajuta să ne trezim și să ne începem din nou munca. Am trecut prin acest ciclu de multe ori înainte în alte lumi. Acum suntem în fața celei mai mari provocări a noastre, de a depăși karma care tulbură toate formele de viață de pe Pământ. Maeștrii sunt cu noi în fiecare moment. Am mai făcut acest lucru și înainte și îl vom face din nou!

Autobiografie Iisus - SANANDA

Mama mea, Maria m-a născut primăvara ( nu pe 25 Decembrie ). Este adevărat că era o femeie tânără şi că a fost anunţată de Arhanghelul Gabriel că va avea un copil trimis direct de Dumnezeu. Energia Prim Creatorului a fost sursă de formare a corpului ce s-a creat în pântecul mamei mele, deci este adevărat că trupul de infant nu a fost conceput în modul obişnuit. Iosif, cel ce a devenit adevăratul tată al copilului ce am venit să fiu, era un om de mare credinţă, care a acceptat responsabilitatea de a avea grijă de mine şi de copiii ce aveau să vină mai târziu în familia noastră binecuvântată.

Nu este adevărat că m-am născut într-o iesle, sau că părinţii mei erau săraci. Eram înconjuraţi de membrii apropiaţi ai familiei şi prieteni; am trăit confortabil, şi ne-am permis o educaţie aleasă. Am avut un frate, James, şi o soră, Martha. Mai târziu, a mai venit un frăţior căruia îi spuneam Simon. Am fost înconjuraţi de veri apropiaţi, mătuşi, unchi care ne-au vegheat educaţia şi bunăstarea, cărora le plăcea compania noastră. Una dintre cele mai apropiate prietene şi colege de şcoală era Maria Magdalena, care era dragostea vieţii mele de la început.Este foarte important să înţelegeţi formarea identităţii mele, pentru că vă va spune foarte multe despre marea Iubire pe care o are Dumnezeu pentru umanitate, şi vă va spune câte puţin despre planurile şi munca Companiei Cerului.

Persoana şi viaţa pe care o ştiţi drept Iisus Hristos a fost dinainte planificată cu mare atenţie, cu previziunea că o astfel de viaţă va aduce o schimbare enormă şi o nouă înţelegere a Adevăratei Căi a lui Dumnezeu. Intenţia a fost de a creşte conştiinţa populaţiei Pământului, ce fusese împotmolită în încleştarea cu Întunericul, şi aproape copleşită de valurile celor întunecaţi care s-au incarnat permanent, monopolizând puterea şi bogăţia Planetei.Atunci când am venit, ACUM 2000 de ani, a fost cu intenţia de a începe procesul Ascensiunii ce avea să întâmpine Noua Eră. Ştiam că o să fie o provocare dificilă, şi am dorit să ne asigurăm succesul creând situaţia care să ne aducă cea mai mare şansă de reuşită.

S-a decis să mă incarnez ca sufletul ce avea să se unească cu copilul Iisus, dar era o sarcină prea dificilă pentru un singur suflet de dus la îndeplinire, astfel s-a sugerat crearea unei entităţi mai puternice prin unirea forţelor cu alt suflet, chiar două alte suflete care să se îmbine într-unul.Aceasta este creaţia pe care am convenit-o. Eu urma să mă alătur în corpul lui Iisus cu dragul meu Frate şi coleg Stelar, cel pe care îl ştiţi drept St. Germain, un suflet vechi a descendenţei Kumara ca şi mine. Apoi s-a alăturat cel numit El Morya, a cărei identitate nu a fost dezvăluită pe deplin până ACUM. Ne-am simţit atât de confortabil în Iubirea şi Încrederea unul în celălalt încât am simţit asigurarea că indiferent ce poate aduce această viaţă o să gestionăm totul împreună. Eu aveam să fiu „sufletul conducător” în asumarea responsabilităţii, fiind omonimul după care voi fi cunoscut ca şi Iisus. A fost o mare mângâiere pentru mine să ştiu că sunt atât de susţinut.

Speranţa noastră era să aducem lumina şi Iubirea tuturor. Fusese planificat ca Maria Magdalena, care urma să fie partenera şi soţia mea pe tot parcursul vieţii, să fie creată din cele trei flăcări gemene ale noastre unite în corpul Mariei. Intensa noastră dragoste şi atracţie unul pentru altul ca flăcări gemene a permis cea mai puternică legătură posibilă, dar şi echilibrul necesar creării unui partener feminin la fel de puternic, întrucât era important pentru Prim Creator şi în acord cu Consiliile Galactice ca energia feminină să fie reprezentată pe deplin şi în aceeaşi măsură.

Mama/Tatăl Dumnezeu, ca şi Creatori ai galaxiei Calea Lactee, s-au implicat minuţios pe tot parcursul şi a supravegheat Proiectul ce avea să aducă înapoi Conştiinţa Christica Mamei Pământ şi umanităţii suferinde. Prin urmare, nu există coincidenţe sau accidente în planificarea evenimentelor alese să se întâmple pe Planetă. Totul este atent planificat, deşi liberul arbitru pe teren nu întotdeauna permite o executare previzibilă a planurilor noastre. În acest caz, a durat aproape 2000 de ani pentru ca planul nostru să ajungă la împlinire. Copilăria şi educaţia mea au fost o perioadă fericită, de pregătire şi expansiune, întrucât aveam nevoie să mă obişnuiesc cu experienţa coabitării într-un singur corp cu alte două inteligenţe, dar ne-am completat unul pe altul aşa cum am făcut mereu, şi Maria a trăit aceeaşi experienţă. Amintirile despre originea şi misiunea mea nu au fost complete la început, dar au devenit din ce în ce mai clare pe măsură ce am crescut. Am studiat şi am călătorit, dar întotdeauna m-am întors la familia mea şi la Maria mea.

Am simţit atât de multă iubire pentru familia mea şi pentru draga mea Maria încât destinul nostru împreună era absolut clar. Ne-am căsătorit într-o celebrare plină de bucurie în sânul familiei noastre în Nazareth, şi ne-am început viaţa împreună dedicaţi să aducem Lumină şi Adevăr lumii.Maria m-a însoţit în multe dintre călătoriile mele în alte oraşe, iar casa noastră a devenit un loc de adunare pentru conversaţii. Nu m-am considerat un învăţător. Doar am împărtăşit profunda iubire pe care o simţeam pentru Dumnezeu şi pentru umanitate. Cunoşteam profundul respect şi afecţiunea Prim Creatorului, a Mamei/ Tatălui Dumnezeu şi a Maeştrilor Ascensionaţi care mi-au fost prieteni şi învăţători cu eoni înaintea călătoriei mele ca Iisus. Eram convins că reprezentarea unui Dumnezeu mânios ce pedepseşte este foarte greşită. Ştiam de asemenea că nu există iad, nici foc nici pucioasa or Satana.

Vroiam să aduc mesajul iubirii şi iertării tuturor celor pe care îi întâlneam, dar de timpuriu începusem să simt intensitatea reacţiilor celor care aveau chiar şi o minimă poziţie de putere asupra altora. Rezistenţa lor la vorbele mele de iubire era clară, bazată pe frica de a nu pierde ceva la care nu puteau renunţa.Această negativitate nu se limita doar la liderii religioşi ai propriei credinţe care nu renunţau la imaginea unui Dumnezeu furios şi răzbunător. Mai mult de atât, a trecut graniţele religiilor şi ale filozofiilor şi uneori venea din surse neaşteptate.

Cu cât împărtăşeam mai multe mesaje cu atât vedeam că oamenii din orice poziţie de autoritate se temeau de ele pentru că inspirau la libertate individuală şi gândire independentă într-un fel care provoca toate formele autoritare de control. Oamenii începeau să se adune masiv la întâlnirile unde aduceam puterea Prim Creatorului de a vindeca bolnavii, iar cei ce se simţeau deprimaţi la ideea sfârşitului vieţii fără nici un fel de speranţă în a-şi găsi locul în Univers, erau fascinaţi şi uşuraţi să-mi audă afirmaţiile că, într-adevăr există viaţă în continuare, există posibilitatea reîncarnării, şi că Dumnezeu este Lumină !

Într-adevăr am vorbit despre amintirile mele din dimensiunile mai înalte, unde viaţa este guvernată de Legile Universale, unde domneşte pacea, şi unde se poate învăţa crearea cu ajutorul gândurilor şi intenţiilor profunde. Acolo, procesul de învăţare continuă în moduri nelimitate şi ample, iar misterele spaţiului şi timpului sunt înţelese cu uşurinţă. Îngerii sunt reali, iar sufletele sunt iertate pentru toate încălcările de-a lungul vieţii şi sunt ajutate să înveţe un nivel mai înalt de înţelegere, şi o apropiere mai mare de Dumnezeu.De asemenea, am vorbit despre responsabilitatea noastră ca fiinţe inteligente de a respecta pe binecuvântata noastră Mama Pământ, care ne hrăneşte pe toţi la sânul ei. Oamenii, animalele, toate creaturile, plantele şi locurile sacre de pe suprafaţa ei merită protecţia şi respectul nostru, întrucât reprezintă expresia lui Dumnezeu în aceeaşi măsură ca şi noi. Nu am mâncat carne, şi nici nu am încurajat creşterea şi sacrificarea niciunui fel de animal pentru hrană. Cu atenţie deosebită pentru nevoile plantelor indigene din climatul uscat mediteranean unde am trăit, am cultivat fructe şi legume ce au asigurat o recoltă bogată îndeajunsă pentru toţi.Acestea erau învăţăturile mele simple, şi le spuneam tuturor ce doreau să asculte despre gloria vieţii când Iubirea este mai presus de orice. Desigur, aceasta intră în conflict direct cu cuceritorii romani a căror civilizaţie, cu toate avantajele lor, era bazată pe război şi cucerire. Aşadar , mesajele despre iubire, deşi aduceau speranţă şi mângâiere m-au adus în conflicte cu autorităţile în întreaga regiune.

Prietenii şi studenţii mei la rândul lor duceau mesajele despre iubirea lui Dumnezeu pe oriunde se duceau. Câteodată, luau notiţe, şi Maria Magdalena transcria unele dintre învăţăturile noastre într-un limbaj mai plin de graţie şi mai concis. Aceste scrieri au fost ascunse, revizuite, sau reinterpretate într-o altă perspectivă, una diferită ce inspiră teamă şi sentimente de posesie. Mama Pământ a fost descrisă ca o forţă care trebuie cucerită, iar iubirea lui Dumnezeu a fost acoperită de arogantă şi dispreţ. Aramaica noastră simplă şi directă a fost răstălmăcita în pilde greu de înţeles şi deformate.Într-adevăr îmi plăcea să folosesc pilde ca să mă fac înţeles, dar unde eram citat, explicaţiile mele pentru exemplele pe care le dădeam erau date la o parte, iar rezultatul devenea contradictoriu şi confuz. Acesta este motivul pentru care ofer aceste mesaje lumii în acest moment: să-i ajut pe cei care au simţit adevărul în mesajele mele să îşi găsească confortul în răspunsurile despre cine sunt, de unde au venit, şi despre ce este viaţa cu adevărat.


În întreg Universul viaţa este înfloritoare. Nu suntem singuri, şi nici nu suntem cea mai avansată civilizaţie. Departe acest gând. Fraţii şi surorile noastre Stelari sunt pe cerul de deasupra voastră, aşteptând răbdători să fie de ajutor în cea mai importantă călătorie pe care un suflet o poate face - Ascensiunea întregii populaţii de pe planetă. Cu această creştere a sufletelor către dimensiunile mai înalte, vom experimenta o ridicare a energiilor în întreg Multiversul, întrucât este un proces Universal. Este destinul, simţământul interior al tuturor formelor de viaţă, această evoluţie către dimensiuni mai înalte, şi sunteţi toţi o parte din acest proces, fiecare dintre voi. ACUM să mă întorc la povestea pe care v-am promis-o, povestea vieţii mele.

Maria şi eu am continuat să răspândim învăţăturile, am avut doi copii, un băiat şi o fată, şi am trăit o viaţă aproape idilică ca şi familie. Am dus o viaţă simplă, şi am fost susţinuţi emoţional şi financiar de către familii şi comunitate astfel încât să călătorim, să ne facem munca de vindecare, şi am continuat să răspândim mesajele noastre pe teritoriul cunoscut ACUM drept Orientul Mijlociu şi dincolo de el. Prietenii noştri dragi ne-au întâmpinat cu căldură, ne-au îngrijit cu dragoste pe noi şi pe copiii noştri şi au făcut posibilă împărtăşirea mesajelor noastre peste tot. Am fost complet devotat dragei mele Maria, dragostea mea, inspiraţia şi centrul vieţii mele aşa cum sunt şi ACUM. Am rămas flăcări gemene chiar dacă ne-am continuat relaţia noastră lungă cu planeta Pământ şi cu umanitatea ei. Ea s-a tot incarnat de atunci, şi este într-un corp ACUM, ca şi majoritatea Maeştrilor Ascensionaţi mai ales perechile feminine care sunt aici pentru a întâmpina Era feminină.

Sunteţi toţi familiarizaţi cu presupusul sfârşit al vieţii mele, când forţele Întunericului atât din cadrul comunităţii evreieşti cât şi din cadrul guvernării romane s-au unit în persecuţia mea ca şi trădător şi instigator. Au emis un mandat de arestare pe numele meu, am fost anunţat, şi inevitabilul urma să se desfăşoare. Eram oferit ca exemplu pentru a potoli instigarea crescândă împotriva opresiunii conducerii romanilor.Mi-am strâns familia - nu îi numeam discipoli; erau prieteni apropiaţi şi colegi de călătorie, companioni de încredere. Niciunul nu era mai devotat decât Fratele meu, Iuda cum îl ştiţi voi. L-am chemat deoparte să-i vorbesc despre iminenta confruntare cu soldaţii romani. I-am cerut să se ducă la ei, să le spună unde sunt pentru evitarea vânătorii mele care ar fi pus întreaga mea familie în pericol.Mi-a îndeplinit rugămintea cu devotament, aşa cum mă aşteptam, pentru că era sufletul incarnat al Luminii, Lucifer, fiul dragului meu Frate pe care îl ştiţi drept St. Germain. El a fost şi este Purtătorul Luminii lui Dumnezeu, aşa cum spune şi numele său. Nici atunci şi nici ACUM nu a avut nicio legătură cu creaţia fantezistă a celor întunecaţi numită Satana. Nu a fost vorba de nicio mită sau tradare - m-a iubit atunci pe cât mă iubeşte şi ACUM, fără rezerve.Astfel am fost luat în primire, am fost supus unui scurt proces aranjat de mână autocratica a lui Pilat din Pont, am fost apoi legat şi da, mi-au bătut piroane dar nu de cruce ci de un copac mare în văzul poporului. Nu am avut onoarea să fie pus pe o cruce, contrar cu invenţiile istoriei.

Întrega procesiune şi „execuţie” s-a desfăşurat cu mai puţină drama şi fast decât versiunea Hollywoodiana. A fost o demonstraţie puternică de cruzime şi abuz de putere. Am fost legat de copac, mi-au bătut cuie în picioare şi mâini ce mi-au cauzat multă durere şi suferinţă atât mie cât şi copacului.Atunci am reuşit să-mi părăsesc corpul, am chemat Creatorul pentru protecţia şi susţinerea mea, şi am indus corpului o stare de comă.Noi, sufletele care am „locuit” acest corp până atunci, am reuşit să ascensionam către dimensiunile înalte în timp ce ne-am îngrijit de nevoile corpului. Am ţinut licărul vieţii aprins până când corpul s-a stins, şi prin îngrijirile mamei şi soţiei mele corpul a fost mai târziu resuscitat. Şi într-adevăr am apărut prietenilor pe drum, şi m-am arătat şi lui Pavel, de asemenea, dar asta după ce am petrecut o perioadă scurtă de timp să-mi vindec rănile, cu sprijinul deosebit al celor două miraculoase Maria. Nu am părăsit planeta atunci. Nu, am trăit acolo mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu